IXPERTA & SentiSquare

Bez implementace produktů založených na umělé inteligenci to v budoucnu nepůjde

O umělé inteligenci slyšíme ze všech stran, často ale netušíme, jak zrovna naší firmě může pomoci a kde se vyplatí. A také, kolik to vlastně stojí.

Umělá inteligence je řešením pro vás, pokud:

  • Jste zavaleni zprávami od zákazníků

Umělá inteligence zpracuje 100% příchozí komunikace. Přečte jí, porozumí jí a roztřídí za vás.

  • Vaše kontaktní centrum nestíhá vyřizovat požadavky

Umělá inteligence vyřídí 1 email za 0.3 s. Ušetřenou pracovní sílu můžete využít na hodnotnou práci se zákazníkem.

  • Monotónnost práce způsobuje fluktuaci zaměstnanců a následný nedostatek operátorů

Nechte tuto práci robotům! Vaši lidé budou moci řešit zajímavější úkoly a bude je to bavit.

  • Nestíháte kontrolovat kvalitu komunikace se zákazníky

Umělá inteligence vyhodnotí 100% odchozí komunikace a řekne, zda jste dost empatičtí a vám se zvýší zákaznická spokojenost.

Množství textu produkovaného zákazníky v posledních měsících, hlavně v důsledku Covid -19, rapidně vzrostlo. Texty se objevovaly a objevují napříč různými kanály a není v silách firem je zpracovat, tedy rychle a včas reagovat na různé potřeby zákazníků. Důsledkem je nespokojený zákazník, prošvihnuté termíny reklamací a třeba i špatná recenze na vaše služby.

Náskok díky umělé inteligenci

Ti, kdo nasadí umělou inteligenci, získají před ostatními značný náskok. Firmy si to uvědomují a podle nedávné studie zabývající se implementací umělé inteligence do firem v příštích 3 letech počítá s AI 100 % firem v USA, v Evropě 87 % firem a v ČR 80 % oslovených firem.

V textech mají firmy velmi cenné informace, které by ručně nebyly schopné získat. Nasazením umělé inteligence získají velmi podrobné informace o zákaznících, o tom co říkají, jaké mají obavy, přání i námitky. Porozumět zákazníkovi znamená důležitou konkurenční výhodu, tak proč toho nevyužít?

S tím vším vám pomůže SentiSquare a IXPERTA

SentiSquare je technologická firma, která se zabývá analýzou textů vygenerovaných zákazníky. Jako jedna z mála firem využívá umělou inteligenci založenou na principech distribuční sémantiky, což zajišťuje mnohé konkurenční výhody, jako třeba jazykovou nezávislost.

Při společné práci jsme schopni navrhnout nová řešení, která výborně doplňují naše tradiční projekty, zejména v oblasti komunikací a podnikových procesů. Pro service desky a call centra jde skutečně o značný přínos z hlediska procesní a nákladové efektivity.

Konzultace zdarma

Dozvěděli byste se rádi více? Nabízíme konzultace zdarma, kde společně zjistíme, zda a jak by automatizace vaší komunikace pomohla právě vaší firmě.

Neváhejte se nám ozvat pomocí tlačítka níže.